ΗΠΑ: Χτύπησε τη μητέρα του επειδή έκρυβε το χαρτί υγείας

Δύσκολη η κατάσταση στις ΗΠΑ ελέω της πανδημίας του κορονοϊού. AP

Καυγάς μητέρα και γιου στις ΗΠΑ, κατέληξε σε βιαιοπραγία. Αιτία το χαρτί υγείας, το οποίο η μητέρα είχε φροντίσει να κρύψει.

Ένας νεαρός στην Καλιφόρνια συνελήφθη επειδή χτύπησε την μητέρα του. Ο λόγος ήταν είχε κρύψει το χαρτί υγείας που είχαν στο σπίτι για να τον εμποδίσει να κάνει υπερβολική χρήση, σε μια περίοδο που υπάρχει έλλειψη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αστυνομία εκλήθη μέσα στη νύχτα να επέμβει στο Σόγκους, στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, σε οικογενειακό καυγά που ξέσπασε λόγω του προϊόντος αυτού, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Σίρλεϊ Μίλερ.

Η μητέρα της οικογένειας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει επειδή ο 26χρονος γιος της, Έιντριαν Γιαν, χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα την ώρα που είναι δύσκολο να βρει κανείς το προϊόν αυτό στα καταστήματα.

Καθώς αυτή αρνείτο να του αποκαλύψει που είχε κρύψει το χαρτί υγείας, οι τόνοι ανέβηκαν και ο γιος της την χτύπησε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, η οποία υπογράμμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 έχουν προκαλέσει έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ