ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ατλάντα

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ατλάντα
Πυροβολισμοί στην Ατλάντα Caption/Twitter

Έντονος διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε να τραυματιστούν.

Νέο περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ, κοντά στο εμπορικό κέντρο “Atlantic Station”, το βράδυ του Σαββάτου (26/11), με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες.

Τα θύματα πιστεύεται ήταν ηλικίας από 15 μέχρι 21 ετών.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες της αστυνομίας εκτός υπηρεσίας σε συνεργασία με το προσωπικό του εμπορικού κέντρου απομάκρυναν από τον χώρο μία ομάδα ανηλίκων για “απείθαρχη συμπεριφορά” και για παραβίαση των κανονισμών, καθώς στο διάσημο εμπορικό κέντρο απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικους τη νύχτα, χωρίς τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Αμέσως μετά την απομάκρυνσή τους, σημειώθηκε διαπληκτισμός στην 17η οδό, κοντά στο εμπορικό κέντρο, η οποία πιστεύεται ότι οδήγησε στους πυροβολισμούς, όπως δήλωσε ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Ατλάντα, υπαστυνόμος Germain Dearlove.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους εμπλεκόμενους στον καβγά, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να δείχνουν ότι πρόκειται για διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα