ΗΠΑ: Επιβάτης αεροπλάνου αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και απομακρύνθηκε

ΗΠΑ: Επιβάτης αεροπλάνου αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και απομακρύνθηκε
Χιούστον, Τέξας AP

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση. Επιβάτης αρνήθηκε να φορέσει προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό παρά τις συστάσεις της αεροπορικής εταιρείας. Δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει.

Ένας επιβάτης που σκόπευε να ταξιδέψει με την American Airlines απομακρύνθηκε από την πτήση του την Τετάρτη όταν, παρά τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού, αυτός αρνήθηκε να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Ο επιβάτης Μπράντον Στράκα, που θα ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη προς το Ντάλας, κλήθηκε να αποβιβαστεί από την πτήση του αφού αρνήθηκε να φορέσει κάλυμμα προσώπου όπως απαιτείται από την πολιτική της American Airlines, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση.

Πρόκειται για το πρώτο γνωστό περιστατικό αυτού του τύπου από τότε που οι αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν έκτακτα σχέδια για την αυστηρότερη επιβολή της μάσκας, όπως αναφέρει το CNN.

Αυτή την εβδομάδα, αρκετοί μεγάλοι αερομεταφορείς των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της American Airlines, δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσουν μια πιο σκληρή γραμμή για την επιβολή των πολιτικών τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα