ΗΠΑ: Γάμος στα 37.000 πόδια με ιερέα έναν επιβάτη και παράνυφο την αεροσυνοδό

ΗΠΑ: Γάμος στα 37.000 πόδια με ιερέα έναν επιβάτη και παράνυφο την αεροσυνοδό
Γάμος (φωτό αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Η Pam και ο Jeremy αποφάσισαν να πετάξουν στο Βέγκας για να παντρευτούν. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει και κατέληξαν να ανταλλάσσουν όρκους μέσα στο αεροπλάνο.

Την περασμένη Τρίτη (19/04) η Pam και ο Jeremy αστειευόντουσαν λέγοντας πως “θα έπρεπε να πάρουν ένα αεροπλάνο και να παντρευτούν στο Λας Βέγκας“. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να συνειδητοποιήσουν πως τελικά, κανείς από τους δύο δεν έκανε πλάκα.

Την ίδια κιόλας μέρα έκλεισαν την πτήση τους για Βέγκας καθώς και την εκκλησία που θα παντρεύονταν την Κυριακή το βράδυ.

Η μεγάλη μέρα είχε φτάσει και οι δυο τους βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Dallas/Fort Worth αναμένοντας την πτήση τους για Βέγκας με ανταπόκριση, όταν έμαθαν ότι τελικά είχε ακυρωθεί.

Όμως ήταν αποφασισμένοι. Τίποτα δεν θα τους στερούσε την ευκαιρία να ενωθούν με τον τρόπο που εκείνοι το ονειρεύονταν.

Μαζί τους βρίσκονταν ο Chris Mitcham ένας ακόμα επιβάτης της ίδιας πτήσης για Βέγκας, που μάλιστα τύχαινε να είναι ιερέας.

Κρυφακούγοντας την συζήτηση του ζευγαριού και συγκινημένος από τον αυθορμητισμό και την αγάπη τους, προσφέρθηκε να τους παντρέψει εκείνος. Οι 3 τους έκλεισαν εκ νέου εισιτήρια με μια άλλη αεροπορική για Βέγκας.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από διαφορετικό αεροδρόμιο που βρισκόταν περίπου μισή ώρα μακριά και είχαν μόλις 50 λεπτά μέχρι να κλείσει η πύλη τους. Καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, κατάφεραν τελικά να φτάσουν στο αεροδρόμιο Dallas Love Field εγκαίρως.

Και ενώ επιβιβάζονταν στη νέα τους πτήση ο πιλότος αναρωτήθηκε για το νυφικό της Pam με εκείνη να του διηγείται στην ιστορία αστειευόμενη πως “θα παντρεύονταν στο αεροπλάνο”. Προς έκπληξή της ο πιλότος απάντησε “Ας το κάνουμε”.

Ένας επιβάτης προσέφερε το ντόνατ του ως γαμήλια τούρτα, μια αεροσυνοδός έγινε παράνυφος και μια επαγγελματίας φωτογράφος προθυμοποιήθηκε να απαθανατίσει τη στιγμή.

“Όλα συνέβησαν ακριβώς με τον τρόπο που έπρεπε” υπογράμμισε η Pam με τους συνεπιβάτες της πτήσης να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία μέρος της οποίας έγιναν κι εκείνοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα