ΗΠΑ: Καρχαρίας δάγκωσε γυναίκα σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες – “Έχασε 20 κιλά σάρκας”

ΗΠΑ: Καρχαρίας δάγκωσε γυναίκα σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες – “Έχασε 20 κιλά σάρκας”
Καρχαρίας (Αρχείο) iStock

Με πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα στις ΗΠΑ, μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Νέας Υόρκης. Σοκάρουν οι μαρτυρίες.

“Λουκέτο” στην παραλία Rockaway στη Νέα Υόρκη έβαλαν οι τοπικές αρχές, μετά από επίθεση καρχαρία σε βάρος γυναίκας.

Η 50χρονη γυναίκα κολυμπούσε το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στην παραλία, όταν ένας καρχαρίας δάγκωσε το πόδι της. Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν άμεσα να βγάλουν τη γυναίκα από το νερό και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αμερικανοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν για την 550χρονη ότι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, με ένα βαθύ κόψιμο στον μηρό της.

Σοκαριστικές ωστόσο είναι οι εικόνες που αντίκρισε το νοσηλευτικό προσωπικό, όταν παρέλαβε τη γυναίκα. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στην “The Post Tuesday” ότι από το δάγκωμα η γυναίκα φέρεται να έχασε “περίπου 20 κιλά σάρκας”.

Μετά το δάγκωμα του καρχαρία, “σηκώθηκαν” ελικόπτερα για να ψάξουν τα νερά για καρχαρίες αλλά δεν βρήκαν κανέναν, όπως ανακοίνωσε το τμήμα πάρκων.

Η πυροσβεστική και η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα συνεχίσουν τις έρευνες στα νερά και η παραλία παραμένει μέχρι και σήμερα κλειστή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα