ΗΠΑ: Blackout στο τηλεφωνικό δίκτυο – Κατέρρευσε η AT&T

Διαβάζεται σε 2'
Blackout
Blackout ISTOCK

Προβλήματα στην τηλεφωνική επικοινωνία στις ΗΠΑ, καθώς διακόπηκε το δίκτυο της AT&T. Η εταιρεία δηλώνει ότι εργάζεται για την επίλυσή τους.

Το δίκτυο της AT&T διακόπηκε για πολλούς από τους πελάτες της σε όλες τις ΗΠΑ το πρωί της Πέμπτης (22/02), με πολλούς από τους πελάτες της να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις, να στείλουν SMS ή να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το CNN, περισσότεροι από 74.000 πελάτες της AT&T ανέφεραν διακοπές στον ιστότοπο παρακολούθησης ψηφιακών υπηρεσιών DownDetector.

Την ίδια στιγμή, πελάτες της Verizon και της T-Mobile ανέφεραν, επίσης, κάποιες διακοπές δικτύου. Η T-Mobile και η Verizon δήλωσαν ότι τα δίκτυά τους δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή της υπηρεσίας της AT&T και ότι οι πελάτες που ανέφεραν διακοπές ενδέχεται να μην μπορούσαν να προσεγγίσουν πελάτες που χρησιμοποιούν την AT&T.

Η δήλωση της AT&T

Η AT&T αναγνώρισε ότι έχει εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας, αλλά δεν έκανε γνωστό τον λόγο του προβλήματος.

“Μερικοί από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν διακοπές ασύρματης υπηρεσίας σήμερα το πρωί. Εργαζόμαστε επειγόντως για να αποκαταστήσουμε την υπηρεσία σε αυτούς”, ανέφερε η AT&T σε δήλωση. “Ενθαρρύνουμε τη χρήση κλήσεων Wi-Fi μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία.”

Η εταιρεία είπε ότι ορισμένα τμήματα του δικτύου της αρχίζουν να ανακάμπτουν, αλλά δεν είχε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αποκατασταθεί πλήρως το σύστημά της. Η AT&T ανταποκρίνεται σε παράπονα πελατών μέσω διαδικτύου, ζητώντας τους να στείλουν απευθείας μηνύματα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα