ΗΠΑ: Συνελήφθη 58χρονος για τον πυροβολισμό 14χρονης που έπαιζε κρυφτό στην αυλή της

ΗΠΑ: Συνελήφθη 58χρονος για τον πυροβολισμό 14χρονης που έπαιζε κρυφτό στην αυλή της
Αστυνομία στις ΗΠΑ iStock

Οι αστυνομικές αρχές στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου David V. Doyle για τον πυροβολισμό ομάδας ανηλίκων και τον τραυματισμό ενός 14χρονου κοριτσιού. Τι ισχυρίστηκε ο δράστης.

Αξιωματούχοι στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα των ΗΠΑ συνέλαβαν τον 58χρονο David V. Doyle για τους πυροβολισμούς εναντίον ομάδας ανηλίκων που έπαιζαν κρυφτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 14χρονο κορίτσι.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (7/5) στην πόλη Σταρκς της Λουιζιάνα, κοντά στα σύνορα της πολιτείας του Τέξας.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, μια ομάδα ανηλίκων “έπαιζε κρυφτό στην περιοχή και κρύφτηκαν στην ιδιοκτησία του γείτονα”, όταν ο David V. Doyle πυροβόλησε με το όπλο του.

Ο Doyle δήλωσε ότι “παρατήρησε σκιές έξω από το σπίτι του, οπότε μπήκε μέσα και πήρε το όπλο”. Στη συνέχεια “ξαναβγήκε έξω και παρατήρησε ανθρώπους να τρέχουν μακριά από την ιδιοκτησία του, οπότε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους”, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κοινότητας Calcasieu Parish.

Ένα 14χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με “μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα”, ανέφερε η υπηρεσία.

Ο Doyle κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη – συγκεκριμένα αναφέρονται τέσσερις κατηγορίες για βαριά επίθεση με πυροβόλο όπλο- και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Το CNN, που μετέδωσε την παραπάνω είδηση, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Doyle.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα