Μην το κάνεις όπως ο Τομ Κρουζ – Άνδρας έπεσε από γκρεμό της ταινίας “Μission Impossible”

Διαβάζεται σε 2'
Ο βράχος Preikestolen ή αλλιώς Pulpit Rock στη Νορβηγία
Ο βράχος Preikestolen ή αλλιώς Pulpit Rock στη Νορβηγία iStock

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον γκρεμό Preikestolen στη Νορβηγία, ο οποίος εμφανιζόταν στην ταινία “Mission Impossible”.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από έναν βράχο ύψους 604 μέτρων στη Νορβηγία, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε μία από τις ταινίες δράσης “Mission Impossible“.

Ο Preikestolen, γνωστός στα αγγλικά ως “Pulpit Rock” είναι ένας βράχος στη νοτιοδυτική Νορβηγία με θέα το Lysefjord. Είναι μία από τις πιο διάσημες ορεινές πεζοπορίες της Νορβηγίας και δέχεται περισσότερους από 300.000 επισκέπτες ετησίως, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο τουρισμού της χώρας.

Η εισαγγελέας της αστυνομίας του Sør-Vest politidistrikt, Nina Thommesen επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα αναφέροντας πως ο άνδρας ταξίδευε μόνος του και εντοπίστηκε με το τηλέφωνο και την ταυτότητά του. Δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επίσημα, αλλά η αστυνομία λέει ότι είναι κοντά στο να μάθει την ταυτότητά του.

“Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ατύχημα πτώσης“, δήλωσε η Thommesen στο CNN και πρόσθεσε πως “δεν έχουμε καμία υπόθεση ότι έχει συμβεί κάτι εγκληματικό”.

Τη Δευτέρα εξετάστηκαν δύο μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ένας που είδε το δυστύχημα, αναφέροντας πως ο άνδρας γλίστρησε από τον βράχο και βρέθηκε στο κενό.

Αν και είναι το πιο εμβληματικό φυσικό ορόσημο στη Νορβηγία, σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση που διαχειρίζεται την περιοχή, το Preikestolen απέκτησε μεγάλη φήμη όταν προβλήθηκε στην έκτη ταινία “Mission Impossible”, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Ο βράχος χρησιμοποιήθηκε ως τόπος γυρισμάτων στην ταινία “Mission: Impossible – Fallout” για μια σεκάνς δράσης στο τέλος της ταινίας του 2018, όπου οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες της ταινίας πέφτουν από τον γκρεμό.

Δείτε σκηνή από την ταινία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα