ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν επιτρέπει στον Μπάιντεν να παραλάβει τα συγχαρητήρια μηνύματα

Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν AP

Το... πείσμα του Ντόναλντ Τραμπ φτάνει μέχρι να μην επιτρέπει στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν να παραλάβει τα συγχαρητήρια μηνύματα για την εκλογή του.

Οι ξένοι ηγέτες στέλνουν σωρηδόν συγχαρητήρια μηνύματα στο Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο αυτά δεν φτάνουν-επισήμως τουλάχιστον-στον παραλήπτη τους.

Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Τραμπ εμποδίζει το επιτελείο του Μπάιντεν από την πρόσβαση στα μηνύματα που φτάνουν στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο μίας ακόμη ένδειξης μη αναγνώρισης του εκλογικού αποτελέσματος!

ADVERTISING

Μπορεί να ακούγεται περίεργο για μία χώρα όπως οι ΗΠΑ αλλά συμβαίνει. Είναι δεκάδες τα μηνύματα που δεν έχουν φτάσει ακόμα αρμοδίως στο επιτελείο του Μπάιντεν.

Επίσης, όταν ο νεοεκλεγείς Δημοκρατικός πρόεδρος συνομιλεί με ξένους ηγέτες στο τηλέφωνο δεν έχει υποστήριξη του μεταφραστικού κέντρου του υπουργείου εξωτερικών, ως είθισται και τη δουλειά αυτοί αναλαμβάνουν οι στενοί του συνεργάτες.

Αλλωστε ούτε ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο αναγνώρισε το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο ακόμα και για "δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, Τραμπ
SHARE:

24Media Network