ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυρά σε αίθουσα μπόουλινγκ στo Ιλινόι – Συνελήφθη ύποπτος

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυρά σε αίθουσα μπόουλινγκ στo Ιλινόι – Συνελήφθη ύποπτος
twitter @DeCosterKen

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα πυρών, στο Ιλινόι των ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε μία αίθουσα μπόουλινγκ. Πολλά περιπολικά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από σφαίρες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αίθουσας μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στην αμερικανική πολιτεία Ιλινόι των ΗΠΑ, ανέφερε η αστυνομία.

Προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αίθουσα.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου.

Κατά τον ίδιο, άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

«Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Ο’ Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS 24/7″.

Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «παρακαλούμε προσευχηθείτε».

Κατά πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν πιστεύεται ότι επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα