Σεβίλλη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας – 6 νεκροί

Διαβάζεται σε 1'
Σεβίλλη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας
Σεβίλλη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας AP

Φορτηγό έπεσε πάνω σε σε σημείο ελέγχου της πολιτοφυλακής στη Σεβίλλη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έξι νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/03) σε σημείο ελέγχου της πολιτοφυλακής στη Σεβίλλη. Σύμφωνα με την El Pais, ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε περιπολικά και ΙΧ που βρίσκονταν στο σημείο ελέγχου.

Μεταξύ των νεκρών είναι δύο αστυνομικοί και 4 πολίτες που επέβαιναν σε 2 οχήματα, τα οποία βρίσκονταν στο σημείο ελέγχου. Τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν είναι μέλη της πολιτοφυλακής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός αφού έλαβε οδηγία να σταματήσει, φέρεται να έκανε έναν «ξαφνικό και περίεργο ελιγμό», παρεκκλίνοντας προς την πορεία του και το φορτηγό του συγκρούστηκε με αστυνομικά και πολιτικά οχήματα.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τροχαίο ατύχημα και όχι «σκόπιμη ενέργεια» δήλωσε ο διοικητής της ισπανικής αστυνομίας Ραφαέλ Φερνάντες.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος δεν είχε τραυματιστεί, συνελήφθη και έπειτα από σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή απαγορευμένες ουσίες. Στο φορτηγό υπήρχε συνεπιβάτης, ο οποίος επίσης δεν τραυματίστηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα