Ιστορική γκάφα: Δημοσιογράφος “πέθανε” τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ από κορονοϊό

Ιστορική γκάφα: Δημοσιογράφος “πέθανε” τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ από κορονοϊό
Άγαλμα του Ουίλιαμ Σέξπιρ σε κεντρικό δρόμο του Ηνωμενου Βασιλείου. AP/JOERG SARBACH

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή, ανακοίνωσε πως ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, "ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες όλων των εποχών" πέθανε από κορονοϊό, σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου.

Ο Ουίλιαμ ‘Μπιλ’ Σαίξπηρ από το Γουόργουικσαιρ, ένας από τους πρώτους ανθρώπους παγκοσμίως που έλαβαν εμβόλιο κατά του κορονοϊού, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ο συγγραφέας Ουίλιαμ Σαίξπηρ απεβίωσε το 1616.

Την περασμένη Πέμπτη, η ρεπόρτερ Νοέγια Νοβίγιο από την Αργεντινή, κατάφερε να μπερδέψει θεαματικά τους δύο Σαίξπηρ και να φτιάξει μια ενιαία προσωπικότητα, με στοιχεία του τότε και του τώρα.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της είπε: “Έχουμε έκτακτές ειδήσεις που μαε έχουν προκαλέσει έκπληξη, δεδομένου του μεγαλειου αυτού του άντρα. Μιλάμε για τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τον θάνατο του. Θα σας ενημερώσουμε πώς συνέβη”

Καθώς οι εικόνες του ρεπορτάζ έδειχναν τον Μπιλ Σαίξπηρ να εμβολιάζεται, η Νοέγια συνέχισε να λέει: “Όπως όλοι γνωρίζουμε, πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους συγγραφείς της αγγλικής γλώσσας, για ‘μένα είναι ο κορυφαίος. Ήταν επίσης ο πρώτος άντρας που έλαβε το εμβόλιο του κορονοϊού. Πέθανε στην Αγγλία σε ηλικία 81 ετών”.

Το ξεκαρδιστικά σουρεαλιστικό ρεπορτάζ της Νοβίγιο έχει γίνει viral στο Twitter, συγκεντρώνοντας επικά σχόλια. Απολαύστε το:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα