Josh Cavallo: “Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι ομοφυλόφιλος”

Josh Cavallo: “Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι ομοφυλόφιλος”
Josh Cavallo AP

Ο Αυστραλιανός Josh Cavallo έκανε come out και πλέον είναι ο μοναδικός ανοιχτά γκέι, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε κορυφαία κατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο

Ο παίκτης της Adelaide United, Josh Cavallo προέβη σε μια γενναία και ειλικρινή αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά του. “Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι“, ανέφερε σε ένα εξαιρετικά προσωπικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της ομάδας του.

Είναι 21 ετών και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ανοιχτά γκέι, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε κορυφαία κατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο. “Το μόνο που θέλω είναι παίζω ποδόσφαιρο και να απολαμβάνω ίσα δικαιώματα”.

“Πάντα ένιωθα την ανάγκη να κρυφτώ μεγαλώνοντας, γιατί ένιωθα ντροπή. Ντροπή γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αυτό που θέλω και να είμαι γκέι. Έκρυβα το ποιος είμαι πραγματικά, για να κυνηγήσω το όνειρό μου”.

“Είναι κουραστικό να ζεις διπλή ζωή”, παραδέχτηκε ο Josh. “Ήταν ένα ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο της ζωής μου, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με την απόφασή μου να κάνω come out”.

Η επιλογή του να καταπιέζει τη σεξουαλικότητά του, τον είχε οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, όπως παραδέχτηκε ενώ είχε επηρεάσει σημαντικά την ψυχική του υγεία. “Στο τέλος της ημέρας ήθελα απλά να είμαι χαρούμενος. Κι αυτό είναι σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή μου”.

Ο Josh πίστευε ότι οι άνθρωποι θα τον έκριναν διαφορετικά, εάν αποκάλυπτε την πραγματική του ταυτότητα. “Θα με κορόιδευαν. Αυτό βέβαια δεν είναι η πραγματικότητα. Τελικά, κερδίζεις περισσότερο σεβασμό από τους ανθρώπους”, σημείωσε σε μια αποκάλυψη γεμάτη θάρρος και δύναμη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα