Καιρός: Νεφώσεις στην Αττική – Σχεδόν αίθριος στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις στην Αττική – Σχεδόν αίθριος στην Θεσσαλονίκη
Σύννεφα πάνω από την πόλη της Καβάλας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7. Βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα, βελτιούμενος από τα δυτικά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Πιθανόν ισχυρές καταιγίδες το πρωί στα Δωδεκάνησα

  • Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ , αλλά βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν

  • Η θερμοκρασία τοπικά θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου

Για την Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ θα πνέουν στα Δωδεκάνησα που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική και από το απόγευμα αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις μεσημεριανές ώρες και βαθμιαία από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι νωρίς το απόγευμα και στη συνέχεια αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 5/3/ 2014 είχαμε χαλαζοπτώσεις στον Ν. Ηρακλείου και πλημμύρες σε Ιθάκη και Ρόδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα