Κάνιε Γουέστ: Αποβλήθηκε από το Twitter μετά τη δήλωσή του για τον Χίτλερ

Κάνιε Γουέστ: Αποβλήθηκε από το Twitter μετά τη δήλωσή του για τον Χίτλερ
Kanye West AP Photo/Mark J. Terrill File

Ο Έλον Μασκ επέβαλε αποκλεισμό στον λογαριασμό του ράπερ και επιχειρηματία, Κάνιε Γουέστ, μετά τη δημόσια δηλώσή του ότι είναι οπαδός του Αδόλφου Χίτλερ.

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, στην οποία υποστήριξε ότι είναι οπαδός του Χίτλερ, ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε στο Twitter μία εικόνα στην οποία ήταν μπλεγμένη μία σβάστικα μαζί με το εβραϊκό Άστρο του Δαβίδ.

Το ποστ, που λίγη ώρα μετά κατέβηκε, ήταν αυτό που οδήγησε στον αποκλεισμό του λογαριασμού του από την πλατφόρμα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε Γουέστ αποβάλλεται από το Twitter. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό η λειτουργία του προφίλ του είχε ανασταλεί και πάλι, επειδή είχε ανεβάσει αντισημιτικό μήνυμα.

Σήμερα Παρασκευή (1/12), μετά τη διαγραφή του ποστ με τη σβάστικα και το Άστρο του Δαβίδ, ο ράπερ και επιχειρηματίας έγραψε «”Ας θυμηθούμε πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου tweet”, αναρτώντας ταυτόχρονα και μία ημίγυμνη φωτογραφία του Έλον Μασκ πάνω σε ένα γιοτ.

Ο Μασκ, απάντησε στο ποστ του Κάνιε, Εκείνο είναι ok” και στο άλλο με την σβάστικα “Αυτό, όμως, όχι”.

Στη συνέχεια, ο ράπερ άρχισε να ποστάρει στο Truth Social, το κοινωνικό δίκτυο του Ντόναλντ Τραμπ, screenshots με διαλόγους του με τον Έλον Μασκ.

“Συγγνώμη, αλλά το παρατράβηξες. Αυτό δεν είναι αγάπη”, έγραψε στη συνέχεια ο Μασκ. “Ποιος σε έβαλε δικαστή”, του απάντησε ο Γουέστ, δημοσιεύοντας την απαγόρευση που το επιβλήθηκε να κάνει tweets για τις επόμενες 12 ώρες.

Ο Έλον Μασκ, στη συνέχεια, επιβεβαίωσε και επίσημα με ένα tweet την απομάκρυνση του Κάνιε Γουέστ από το Twitter, γράφοντας: “Προσπάθησα όσο μπορούσα. Παρ’ όλα αυτά, παραβίασε τους κανόνες μας κατά της πρόκλησης βίας. Η λειτουργία του λογαριασμού θα ανασταλεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα