Καραμπόλα και εκρήξεις στην Μπολόνια: 2 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Καραμπόλα και εκρήξεις στην Μπολόνια: 2 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης, με το μανιτάρι καπνού και φωτιάς να είναι ορατό από μεγάλη απόσταση. Δεκάδες τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τουλάχιστον δυο νεκροί κι εξήντα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την καραμπόλα που σημειωθηκε έξω από την Μπολόνια, σύμφωνα με στοιχεία από τα νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, δεκατέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ έχουν τραυματισθεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος. Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεκόπη και στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη η οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, αρχικά εξερράγη το βυτιοφόρο και γρήγορα οι φλόγες εξαπλώθηκαν και προκάλεσαν εκρήξεις σε αυτοκίνητα παρακείμενης μάνδρας.

Από τις εκρήξεις σηκώθηκε στον αέρα πανύψηλο μανιτάρι καπνού και φωτιάς, το οποίο έγινε ορατό από πολλά μέτρα μακριά.

Βίντεο πάνω από το σημείο της έκρηξης με το ελικόπτερο της πυεροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα