Eurovision 2024: Κλασική, καλή Ιταλία – Και κλασικά, φαβορί για τη νίκη

Διαβάζεται σε 2'
Angelina Mango - Ιταλία
Angelina Mango - Ιταλία AP Photo/Martin Meissner

Η 23χρονη pop star Angelina Mango ξεσήκωσε την αρένα της Eurovision 2024 με το “La Noia” που σημαίνει… “Βαρεμάρα”.

Η Angelina Mango σήκωσε το τρόπαιο του φετινού Sanremo με το “La Noia“, το κομμάτι με το οποίο εκπροσωπεί την Ιταλία στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

“Πεθαίνω γιατί ο θάνατος κάνει τις μέρες πιο ανθρώπινες. Ζω γιατί ο πόνος κάνει τις χαρές μεγαλύτερες“, λένε οι στίχοι του “La Noia” που στα ελληνικά σημαίνει “Βαρεμάρα“.

Με αυτό το τραγούδι, η 23χρονη Angelina παρουσιάζει την προσέγγισή της στη ζωή, αναγνωρίζοντας πως αυτή περιλαμβάνει τόσο θετικές όσο και αρνητικές στιγμές και πως όλο το φάσμα των συναισθημάτων είναι μέρος της ύπαρξής μας.

Η Ιταλίδα star από τα Basilicata πλαισιώθηκε στη σκηνή από πέντε χορεύτριες και μας παρουσίασε κάτι μεγαλοπρεπές σόου.

Angelina Mango - Ιταλία
Angelina Mango - Ιταλία AP Photo/Martin Meissner

Το act ξεκινά με την Angelina Mango καθισμένη στον θρόνο της που είναι φτιαγμένος από κλαδιά. Η σύνδεση της τραγουδίστριας με τις χορεύτριες δίνει την ψευδαίσθηση ενός ψυχεδελικού δάσους.

Βλέποντας τη συγκεκριμένη εμφάνιση, μπορούμε να πούμε πως όταν η Ιταλία θέλει, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές σκηνοθεσίες.

Η Ιταλία βρίσκεται σταθερά στην 5αδα των στοιχημάτων για νίκη στον τελικό από την αρχή του φετινού διαγωνισμού μέχρι και αυτή την ώρα.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Ιταλίας

“Το τραγούδι αναδεικνύει τον τρόπο που βλέπω τη ζωή, χαμογελώντας και χορεύοντας πάνω από τα πράγματα που με πληγώνουν. Είναι ένας τρόπος για να εξασκηθώ τον πόνο. Καταφέρνω να βλέπω τα πράγματα με ειρωνεία και αυτό θέλω να μεταδώσω στους ανθρώπους, ειδικά στους συνομηλίκους μου”, δήλωσε η Angelina Mango σε συνέντευξή της στον ιταλικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Rai.

Η Angelina Mango γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2001 στη Maratea (επαρχία της Potenza) και μεγάλωσε στο Lagonegro. Είναι κόρη του αείμνηστου Pino Mango.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα