Καταστροφές στο Πουέρτο Ρίκο: Ο Τραμπ τα έβαλε με το δήμαρχο του Σαν Χουάν

President Donald Trump speaks during a news conference with Spanish Prime Minister Mariano Rajoy in the Rose Garden of the White House, Tuesday, Sept. 26, 2017, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
President Donald Trump speaks during a news conference with Spanish Prime Minister Mariano Rajoy in the Rose Garden of the White House, Tuesday, Sept. 26, 2017, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

“Ανεπαρκή ηγεσία” καταλογίζει ο πρόεδρος Τραμπ στην δήμαρχο της πρωτεύουσας Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε κατά της δημάρχου της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, Κάρμεν Γιουλίν Κρούζ, η οποία ήταν επικριτική για την επέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών στις καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το νησί.

Ο πρόεδρος Τραμπ υποστήριξε ότι η δήμαρχος επέδειξε “ανεπαρκή ηγεσία.”

Σε μια σειρά πρωινών αναρτήσεων του στο Twitter, ο Τραμπ εμφανίστηκε να καταλογίζει ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο κυκλώνας Μαρία.

Ο ίδιος, έγραψε στο Twitter, ότι οι κάτοικοι “θέλουν να γίνουν όλα γι’ αυτούς. Η δήμαρχος του Σαν Χουάν που πριν από μερικές ήταν επαινετική, τώρα ακολούθησε την συμβουλή των Δημοκρατικών ότι θα πρέπει να είναι μοχθηρή με τον Τραμπ,” τόνισε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter, από το ιδιόκτητο θέρετρο του γκολφ που διαθέτει στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τυφώνας Μαρία: Πατέρας κινδύνευσε 4 φορές να πνιγεί για να σώσει τα κατοικίδιά του

Συναγερμός στο Πουέρτο Ρίκο: 70.000 άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους

Η βοήθεια της Τζένιφερ Λόπεζ στο Πουέρτο Ρίκο που επλήγη από τη 'Μαρία'

Τυφώνας Μαρία: Στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης το Πουέρτο Ρίκο

Έκκληση από mr Despacito: Το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται βοήθεια

SHARE:

24Media Network