Πρώην εραστής "έκαψε" καθηγήτρια με γυμνές φωτογραφίες

Πρώην εραστής "έκαψε" καθηγήτρια με γυμνές φωτογραφίες

Ακριβά πλήρωσε την διαρροή γυμνών φωτογραφιών της καθηγήτρια στο Ohio. Το σχολείο στο οποίο εργαζόταν την έθεσε σε διαθεσιμότητα (Vid)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μια καθηγήτρια σε Χριστιανικό σχολείο στο Ohio μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο γυμνών φωτογραφιών της.

Η νεαρή καθηγήτρια, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εργαζόταν στο  Cincinnati Hills Christian Academy και οι φωτογραφίες της ανέβηκαν σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο κατά πάσα πιθανότητα από πρώην εραστή της.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε μια εργαζομένη η οποία εμφανίζεται σε ορισμένες φωτογραφίες γυμνή" δήλωσε η εκπρόσωπος του σχολείου Jennifer Murphy.

"Η κοπέλα είναι ήδη θύμα" ανέφεραν οι γονείς της στο  WCPO, ζητώντας να μείνουν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Ο κοινωνιολόγος Art Jipson, ανέφερε ότι κανείς δε πρέπει να στέλνει γυμνές φωτογραφίες του εαυτού του σε οποιονδήποτε.

Πρώην εραστής

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η αύξηση ιστοσελίδων που φιλοξενούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αναρτούν οι πρώην (σύντροφοι, σύζυγοι, εραστές) με σκοπό να εκδικηθούν τις συντρόφους τους.

Με τις φωτογραφικές μηχανές των κινητών πανταχού παρούσες, πολλοί Αμερικανοί νιώθουν την ανάγκη να απαθανατίσουν κάθε προσωπική τους στιγμή. Έτσι, το "πορνό της εκδίκησης", άνοιξε νέες θύρες σε όσους θέλουν να καταστρέψουν τον πρώην αγαπημένο τους.

Μέχρι σήμερα τέτοιες ιστοσελίδες βρίσκονταν στο απυρόβλητο, ενώ στις αρχές του μήνα η Καλιφόρνια ψήφισε τον πρώτο νόμο με τον οποίο διώκονται ποινικά.
(Πηγή: Huffington Post)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Photos Found Online

SHARE:

24Media Network