Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη σε νέα έξοδο στο Ουίνδσορ με τα παιδιά της

Διαβάζεται σε 2'
Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη σε νέα έξοδο στο Ουίνδσορ με τα παιδιά της
Jacob King, Pool Photo via AP

Σε βόλτα μαζί με τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις φέρεται να έκανε στο Ουίνδσορ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον.

Νέα δημόσια εμφάνιση φέρεται να έκανε η Κέιτ Μίντλετον, λίγες ημέρες αφότου εθεάθη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε φάρμα στο Ουίνδσορ, είδηση πάντως που αμφισβητήθηκε.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, φέρεται να εθεάθη ξανά σε βόλτα στην περιοχή μαζί με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με έναν κάτοικο της περιοχής, που μίλησε στην Telegraph, η ίδια έκανε μία από τις συχνές της βόλτες. “Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαινοβγαίνουν από την πίσω πύλη και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) θα τους έχει αφήσει να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται εδώ αρκετά, είναι κοντά στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά”.

Μυστήριο με το ιατρικό απόρρητο της Κέιτ Μίντλετον

Υπενθυμίζεται ότι, την Τετάρτη, κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η κλινική του Λονδίνου όπου έγινε η χειρουργική επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον μετά την πληροφορία ότι μέλη του προσωπικού προσπάθησαν να παραβιάσουν το ιατρικό απόρρητο και να αποκτήσουν πρόσβαση στο φάκελό της.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, θα διερευνηθούν οι αναφορές περί απόπειρας «παραβίασης» ιατρικού φακέλου των ασθενών.

«Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα που επιδιώκουμε να παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Διαθέτουμε συστήματα παρακολούθησης της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν κανονιστικά και πειθαρχικά μέτρα. Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε ασθενή ή συναδέλφου μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα ανακοινωθέν ήρθε μετά από δημοσίευμα της Daily Mirror, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της πριγκίπισσας.

Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τον Ιανουάριο, ενώ η 42χρονη νοσηλευόταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα