Κέιτ Μίντλετον: Σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Κέιτ Μίντλετον: Σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή με κρούσμα κορονοϊού
Η Κέιτ Μίντλετον 2021 Aaron Chown/Pool Photo via AP

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν παρουσιάζει μέχρι στιγμής συμπτώματα, ενώ έχει απομονωθεί από τα μέλη της οικογένειάς της στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Σε αυτοαπομόνωση βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Kensington Palace, η Δούκισσα του Κέμπριτζ ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, αποφάσισε να απομονωθεί από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της αλλά και της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας, για λόγους ασφαλείας και τηρώντας όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέτι Μίντλετον ειδοποιήθηκε πως ήρθε σε επαφή με κρούσμα την Παρασκευή (2/7) και άρχισε να απομονώνεται στο σπίτι της, ενώ το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε αποδείχθηκε αρνητικό.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα, ωστόσο αναγκάστηκε να ακυρώσει δυο προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της, η μία σε ευχαριστία που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και η δεύτερη, σε πάρτι στον κήπο του Μπάκιγχαμ..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα