Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Διαβάζεται σε 1'
Η βασιλική οικογένεια
Η βασιλική οικογένεια AP Photo Martin Meissner

Η πρώτη δήλωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

“Υγεία και ίαση” ευχήθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον, μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας ότι πάσχει από καρκίνο.

Σε δήλωσή τους στο Vanity Fair, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ εξέφρασαν την ελπίδα τους ότι η Κέιτ Μίντλετον και η οικογένειά της θα μπορέσουν να αναρρώσουν “ιδιωτικά και εν ειρήνη”.

“Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένειά της και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, ο Βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται σε στενή επαφή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την κοινή τους παραμονή στο νοσοκομείο.

Το παλάτι ανέφερε ότι ο βασιλιάς είναι «τόσο υπερήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε», περιγράφοντας την πριγκίπισσα ως «αγαπημένη νύφη» του μονάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου έγινε γνωστό για τον Βασιλιά Κάρολο ότι διαγνώσθηκε με μια μορφή καρκίνου. Δεν ήταν καρκίνος του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για διόγκωση προστάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα