Κέιτ Μίντλετον: Το βίντεο της πρώτης εμφάνισης, η AI πριγκίπισσα και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Διαβάζεται σε 3'
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον Kin Cheung, Pool, File/AP Photo

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, όμως ούτε αυτό έπεισε τους χρήστες του διαδικτύου για την αυθεντικότητά του.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της “πειραγμένης” φωτογραφίας, να επισκεφθεί μία φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Αν και τη συγκεκριμένη εμφάνιση κατέγραψαν κάμερες, με το βίντεο να κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου, κατάφερε να πυροδοτήσει περαιτέρω θεωρίες συνωμοσίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το πρακτορείο TMZ, βλέπουμε μία “ευτυχισμένη, υγιή και χαλαρή” Κέιτ Μίντλετον να περπατάει στο πλευρό του Ουίλιαμ φορώντας αθλητικά ρούχα και κρατώντας μία τσάντα με ψώνια.

Όλως περιέργως, δεν τραβήχτηκε καμία φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους, ούτε ερασιτεχνική ούτε φυσικά επίσημη, κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής εξόρμησής τους – μέχρι τώρα.

Τα πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun τη Δευτέρα, το οποίο όπως υποστηρίζει, το πριγκιπικό ζεύγος πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Όπως φαίνεται ωστόσο, το εν λόγω βίντεο δεν είναι ικανό να βάλει τέλος στο επικοινωνιακό χάος που έχει προκαλέσει η απουσία της Κέιτ Μίντλετον αλλά και η σιωπή από το Παλάτι για το τι συμβαίνει τελικά.

Στο Instagram, οι χρήστες κατέκλυσαν την ανάρτηση του TMZ γράφοντας πως “αυτή δεν είναι η Κέιτ“, ενώ κάποιοι προσπάθησαν μέσω AI και άλλα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών να κάνουν τη φωτογραφία να φαίνεται λιγότερο θολή, μεγεθύνοντας το πρόσωπο της Κέιτ για να αποδείξουν ότι πρόκειται για άλλη γυναίκα.

Άλλοι πάλι διέκριναν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα κτίρια που φαίνονται στο βίντεο, υποστηρίζοντας ότι πιθανόν να πρόκειται για υλικό που τραβήχτηκε μήνες πριν.

Χρειάζεται κάποιος να πάει σε εκείνο το κατάστημα όπου έχουν κινηματογραφηθεί η ‘Κέιτ και ο Γουίλιαμ’ να ψωνίζουν και να κρατήσει τη σημερινή ημερομηνία στο ίδιο ακριβώς σημείο, ώστε να δούμε αν, όπως και στο βίντεο, έχει ακόμα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στις 18 Μαρτίου“, έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

 

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντά της στις 17 Απριλίου, όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.

Τέλος είναι πολύ πιθανόν, πάντα σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, μέχρι τότε να κάνει και κάποιες δηλώσεις. Από την μια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας της, για την εγχείρηση δηλαδή που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στα μέσα του Γενάρη όπου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες στην δημοσιότητα και από την άλλη για να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Αλλά όλα αυτά, προς το παρόν, ανήκουν σε ένα από τα πολλά σενάρια των βρετανικών μέσων ενημέρωσης. Μέχρι νεωτέρας λοιπόν αυτό που γνωρίζουμε επίσημα από το παλάτι είναι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα