Κενόσα: Skateboarder ο ένας νεκρός – Προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη με το skate του

Κενόσα: Skateboarder ο ένας νεκρός – Προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη με το skate του
Ο Anthony Huber gofundme

Φίλοι και γνωστοί του άτυχου 26χρονου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Κενόσα των ΗΠΑ, τίμησαν τη μνήμη του, στον χώρο που έκαναν skateboard.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, από τη δολοφονία δύο ανθρώπων, ενός 26χρονου και ενός 36χρονου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης του κινήματος Black Lives Matter το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Ο 26χρονος Anthony Huber ήταν γνωστός skateboarder και μάλιστα ήταν αυτός που επιχείρησε να σταματήσει τον ένοπλο, έχοντας μοναδικό όπλο του το skate του. Δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει τη μοιραία σφαίρα, που του στέρησε τη ζωή.  Να θυμίσουμε ότι για τις δύο δολοφονίες συνελήφθη ένας 17χρονος.

Φίλοι και γνωστοί του από τον χώρο του αθλήματος συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (26/08) στο σημείο που έκαναν skateboard και απέτισαν φόρο τιμής, με την κοπέλα του να ζητά μέσω social media, να “βγουν έξω και να κάνουν skate όσο πιο δυνατά μπορούν” στη μνήμη του.

“Ήταν ένας από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους…Είχε τόση αγάπη στην καρδιά του γι’ αυτή την πόλη…Έριξε κάτω έναν οπλισμένο έχοντας μόνο το skate του και δέχτηκε αυτός τη σφαίρα”, ήταν τα λόγια της κοπέλας του, πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα