ΗΠΑ-Κενόσα: Νύχτα τρόμου με ένοπλους ακροδεξιούς και δύο νεκρούς

ΗΠΑ-Κενόσα: Νύχτα τρόμου με ένοπλους ακροδεξιούς και δύο νεκρούς
Διαδηλωτές στην Κενόσα AP

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην Κενόσα και ενώ ένοπλες πολιτοφυλακές ακροδεξιών καταλαμβάνουν τους δρόμους της πόλης

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και ένας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της τρίτης νύχτας διαδηλώσεων στην Κενόσα του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ, που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς σε βάρος του αφροαμερικανού Τζέικομπ Μπλέικ από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή.

Το αστυνομικό τμήμα της Κενόσα, με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε τους δύο θανάτους και τον τραυματισμό, μετά όπως γράφει από περιστατικό με πυροβολισμούς, ενώ ζητάει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ο σερίφης της κομητείας της Κενόσα, δήλωσε στο Kenosha News, ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν περισσότεροι του ενός δράστες.

Τα τραγικά νέα των θανάτων από την Κενόσα, έρχονται ταυτόχρονα με την είδηση ότι ένοπλες πολιτοφυλακές ακροδεξιών έχουν βγει στους δρόμους.

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει σε ενημερωτικούς ιστότοπους, δείχνουν συμπλοκές ενόπλων με διαδηλωτές, ενώ ντοκουμέντο απεικονίζει άνδρα να έχει δεχτεί πυρά στο κεφάλι, από ακροδεξιό, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα δεχόταν τις ευχαριστίες αστυνομικών για την συμβολή του στην αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα