Καταγγελία αξιωματούχου: Tα γκέι λιοντάρια της Κένυας έχουν καταληφθεί από δαίμονες

A male lion's mane is blown in the wind, Sunday, Nov. 25, 2007 in the Nairobi national park some 10 kilometers from downtown Nairobi, Kenya.(AP Photo/Karel Prinsloo)
A male lion's mane is blown in the wind, Sunday, Nov. 25, 2007 in the Nairobi national park some 10 kilometers from downtown Nairobi, Kenya.(AP Photo/Karel Prinsloo) AP

Ο Ιεζεκιήλ Μουτούα υποστηρίζει ότι τα άγρια ζώα μιμούνται τη συμπεριφορά ζευγαριού ομοφυλοφίλων που τα επισκέφθηκε στο ζωολογικό πάρκο

Δύο αρσενικά λιοντάρια που εθεάθησαν σε ερωτικές περιπτύξεις σε πάρκο της Κένυας θα πρέπει να είδαν γκέι ζευγάρι ανθρώπων να "συμπεριφέρεται άσχημα" και θα έπρεπε να χωριστούν από τα υπόλοιπα ζώα και να τους δοθεί συμβουλευτική, δήλωσε αξιωματούχος της χώρας.

Τα δύο λιοντάρια φωτογραφήθηκαν το ένα πάνω στο άλλο στο καταφύγιο Μασάι Μάρα στα νοτιοδυτικά της αφρικανικής χώρας. Ο Ιεζεκιήλ Μουτούα, επικεφαλής της Επιτροπής Κατάταξης  Ταινιών της Κένυας, δήλωσε ότι το ζευγάρι των λεόντων θα πρέπει να επηρεάστηκε από ομόφυλο ζευγάρι ανθρώπων, καθώς δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση για τη συμπεριφορά τους, καθώς τα λιοντάρια δεν βλέπουν τηλεόραση ή ταινίες όπου μπορούν να έρθουν σε επαφή με τέτοιου είδους συμπεριφορές!

Επίσης, πρόσθεσε, ότι είναι πιθανό να καθοδηγούνται από "διαβολικές δυνάμεις" λέγοντας ότι "δαίμονες έχουν καταλάβει τα ζώα".

Ο Μουτούα είναι διαβόητος στην Κένυα όπου έχει χαρακτηριστεί "ηθικός αστυφύλακας" για τις αμφιλεγόμενες και συχνά ομοφοβικές απόψεις του.

 Ορισμένοι βιολόγοι ισχυρίζονται ότι ανάλογες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί σε 1.500 διαφορετικά ζωικά είδη, με αξιόπιστες καταγραφές σε τουλάχιστον 450 από αυτά.

Πηγή:Independent Φωτογραφία:AP Photo/Karel Prinsloo

SHARE:

24Media Network