Κίνα: Χαστούκισε την εγγονή της επειδή δεν ήθελε να βάλει μάσκα

Άνθρωποι με μάσκα στο μετρό της Κίνας (φωτογραφία αρχείου)
Άνθρωποι με μάσκα στο μετρό της Κίνας (φωτογραφία αρχείου) AP

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στην Κίνα η βιαιοπραγία μιας γυναίκας κατά της εγγονής της. Το παιδί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ενώ βρίσκονταν στο Μετρό.

Μια γυναίκα στην Κίνα πιάστηκε στη κάμερα να χτυπά άγρια τη νεαρή εγγονή της, αφού το κορίτσι φέρεται πως αρνήθηκε να φορέσει μάσκα προστασίας. Το σοκαριστικό σκηνικό συνέβη σε γραμμή του μετρό, στην Σαγκάη.

Σύμφωνα με τη dailymail, το υλικό ανέβηκε για πρώτη φορά στο Weibo, μία πλατφόρμα που μοιάζει αρκετά με το Twitter, από τον δημοσιογράφο Xuan Kejiong. 

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η γιαγιά ήταν εξοργισμένη αφού η εγγονή της αγνόησε την εντολή της να φορέσει μάσκα προσώπου, για να προστατευτεί από τον κορονοϊό.  

Όλοι οι επιβάτες πρέπει να φορούν κάλυμμα προσώπου όταν βρίσκονται στο μετρό στη Σαγκάη, για να βοηθήσουν στην μείωση της διάδοσης του COVID-19, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών.

Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου στην Κίνα, με τους περισσότερους να αποδοκιμάζουν την συμπεριφορά της γιαγιάς, ωστόσο κάποιοι την υποστήριξαν.

"Είναι βέβαιο ότι όσοι κατηγορούν τον ενήλικα για την απώλεια της ψυχραιμίας του, είναι άτεκνοι ή δεν έχουν ένα παιδί που είναι εξαιρετικά άτακτο", είπε ένας εκ των υποστηρικτών της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνα, Κορονοϊός, Twitter
SHARE:

24Media Network