Κίνα: Συνέλαβαν 29χρονο επειδή πετούσε χαρτονομίσματα από τον 30ό όροφο

Κίνα: Συνέλαβαν 29χρονο επειδή πετούσε χαρτονομίσματα από τον 30ό όροφο
shutterstock

Η αστυνομία στο Τσονγκκίνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, κρατεί τον άνδρα στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφότου η γενναιοδωρία του προκάλεσε χάος στην κυκλοφορία

Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος προκάλεσε μια «ουράνια βροχή χαρτονομισμάτων» από το παράθυρο του διαμερίσματός του, ενώ φέρεται να είχε στην κατοχή του μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνης).

Η αστυνομία είπε ότι ο 29χρονος ήταν «σε έκσταση» αφού πήρε ναρκωτικά στο σπίτι του στον 30ο όροφο ενός κτηρίου στο Τσονγκκίνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν άρχισε να πετάει μετρητά από το παράθυρο στον δρόμο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την «βροχή χαρτονομισμάτων από τον ουρανό» και ένα βίντεο του περιστατικού έχει προβληθεί πάνω από μισό εκατομμύριο φορές.

Σύμφωνα με τον Guardian, το βίντεο δείχνει ότι η κίνηση επιβραδύνθηκε ή σταμάτησε εντελώς σε ορισμένα τμήματα του δρόμου, καθώς δεκάδες άνθρωποι έφυγαν από τα αυτοκίνητά τους ή περπατούσαν στον πολυσύχναστο δρόμο για να πιάσουν τα χαρτονομίσματα.

Το 2017, επίσης στο Τσονγκκίνγκ, μια γυναίκα μπήκε στην κυκλοφορία ρίχνοντας χαρτονομίσματα πίσω της. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είπε στην αστυνομία ότι πέταξε τα 16.000 γιουάν (2.300 δολάρια ΗΠΑ) επειδή είχε κακή διάθεση.

Πέρυσι, ένας άντρας που έριξε 100.000 γιουάν στον αέρα μετά από μια κακή μέρα στη δουλειά και ύστερα ζήτησε από τους ανθρώπους να επιστρέψουν τα χρήματά του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα