Κλινήρης ο Μπερλουσκόνι λόγω προβλήματος στα μάτια

Κλινήρης ο Μπερλουσκόνι λόγω προβλήματος στα μάτια

Κατ' οίκον νοσηλεία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αναβάλλονται οι συνομιλίες με τον Μάριο Μόντι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει σε κατ' οίκον νοσηλεία για μια εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στα μάτια, ανέφερε ο γιατρός του.

Ο Μπερλουσκόνι "χρειάζεται τουλάχιστον επτά ημέρες απόλυτης ξεκούρασης με καμία έκθεση στο φως", είπε ο Αλμπέρτο Ζανγκρίλο στο πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos.

Ο γιατρός εξήγησε ότι ο Μπερλουσκόνι πάσχει από ραγοειδίτιδα, μια οφθαλμική φλεγμονή και χρειάζεται θεραπεία με φάρμακα.

Τον περασμένο μήνα, ο 76χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και πολιτικός, αναγκάστηκε να ακυρώσει την τελική προεκλογική του συγκέντρωση, εν όψει των γενικών εκλογών στις 24 και 25 Φεβρουαρίου και πάλι εξ αιτίας προβλήματος των ματιών.

Λόγω της κατάστασής του, ο Μπερλουσκόνι ακύρωσε το πρόγραμμα της Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων και των συζητήσεων με τον Μάριο Μόντι.

Οι δικηγόροι του ζήτησαν επίσης, αναβολή της δικάσιμου για το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός. Η παρουσία του πολιτικού δεν είναι υποχρεωτική, και το δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει ανεξάρτητα αν παραστεί ή όχι.

SHARE: