Κλίντον: Υπέρ της ενότητας στην αμερικανική πολιτική ζωή

default image

Υπέρ της ενότητας στην αμερικανική πολιτική ζωή, τάχθηκε η Χίλαρι Κλίντον, ζητώντας από τους Αμερικανούς να μάχονται και να μην εγκαταλείπουν τις αμερικανικές αξίες

Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 8η Νοεμβρίου, υπογράμμισε την ανάγκη για την επικράτηση κλίματος ενότητας στις ΗΠΑ, παρά την απογοήτευσή της, για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της, μετά την αναγνώριση της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ από την ίδια, την προηγούμενη εβδομάδα, η Κλίντον υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί διερωτώνται για το αν η νίκη του Τραμπ θέτει σε αμφισβήτηση την εικόνα που είχαν πριν από τις εκλογές για τη χώρα.

“Η εκλογή αυτή προκάλεσε βαθιές διαιρέσεις, αλλά σας παρακαλώ ακούστε με, όταν το λέω αυτό. Κάντε το γιατί το αξίζει η Αμερική, γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας,” δήλωσε σε εκδήλωση του ιδρύματος (Children Defense Fund) προς τιμή των παιδιών που έχουν λάβει υποτροφίες.

“Να πιστεύετε στη χώρα μας, να μάχεστε για τις αξίες μας και να μην εγκαταλείπετε ποτέ,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον. Η ιδρυτής του ιδρύματος Μάριαν Ράιτ Έντελμαν χαρακτήρισε την εκδήλωση αυτή “ εκδήλωση αγάπης για τη Χίλαρι Κλίντον,” με την ίδια να δηλώνει ότι δεν ήταν εύκολο να παραβρεθεί. “Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στις οποίες, το μόνο που ήθελα ήταν να διαβάσω ένα καλό βιβλίο ή να παίξω με τους σκύλους μας και να μη φύγω από το σπίτι ποτέ ξανά,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον, που έχει σχέσεις με το αναφερόμενο ίδρυμα, από την περίοδο που σπούδαζε νομικά.

“Γνωρίζω ότι είστε βαθιά απογοητευμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι το ίδιο κι ακόμη περισσότερο από αυτό που μπορώ να εκφράσω. Ωστόσο, όπως τόνισα την προηγούμενη εβδομάδα, η προεκλογική μας εκστρατεία δεν ήταν για ένα άτομο ή για μία προεκλογική διαδικασία. Ήταν για τη χώρα την οποία αγαπάμε, για την οικοδόμηση μιας Αμερικής που θα στηρίζεται στην ελπίδα, για μια Αμερική ενωτική και με μεγάλη καρδιά,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα