Κόμπι Μπράιαντ: Από αμβλύ αντικείμενο ο θάνατός του

Κόμπι Μπράιαντ: Από αμβλύ αντικείμενο ο θάνατός του
Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ βγήκε στη δημοσιότητα, ενώ όπως αναφέρει το "etonline.com', η κηδεία του "Black Mamba" και της Τζιάνα έγινε στις 7 Φεβρουαρίου.

Το φως της δημοσιότητας είδε το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ μέσω του "FOX 11". Αυτό αναφέρει ότι ο θάνατος του προήλθε γρήγορα από αμβλύ αντικείμενο που τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "etonline" η οποία επικαλείται πηγές από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειάς του, ο Κόμπι Μπράιαντ και η Τζιάνα κηδεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή (7/2) σε στενό οικογενειακό κύκλο: "η Βανέσα και η οικογένειά της ήθελαν να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε κλειστό κύκλο για να θρηνήσουν τις απώλειές τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους καθώς δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την φυγή δύο πανέμορφων ψυχών, αναφέρει το εν λόγω site.

ADVERTISING

Όπως γράφει το sport24.gr, η δημόσια επιμνημόσυνη δέηση του "Black Mamba" και της κόρης του, Τζιάνα θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου, στο "Staples Center" των Λέικερς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόμπι Μπράιαντ
SHARE: