Κόμπι Μπράιαντ: Πυρά στο ΤΜΖ από την αστυνομία – “Δεν σεβάστηκε τους νεκρούς”

Κόμπι Μπράιαντ: Πυρά στο ΤΜΖ από την αστυνομία – “Δεν σεβάστηκε τους νεκρούς”
Πυροσβέστες στο σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου AP

Οι αρχές κατηγορούν το TMZ ότι μετέδωσε την είδηση για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ πριν καν ταυτοποιηθούν τα άτομα που σκοτώθηκαν και πριν ειδοποιηθούν οι συγγενείς των θυμάτων.

Η τραγική είδηση ότι ο παγκόσμιος σταρ του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το πρωί της Κυριακής, έκανε τον γύρο του κόσμου, αφού πρώτα μεταδόθηκε από το TMZ, το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Ωστόσο, το TMZ, που είναι γνωστό για τις “κίτρινες ειδήσεις” του, βρέθηκε στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς δημοσίευσε την δυσάρεστη είδηση χωρίς πρώτα να έχουν ενημερωθεί για το συμβάν οι οικογένειες των θυμάτων.

Το δημοσίευμα του TMZ TMZ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη συντριβή του αεροσκάφους, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιγιάνεβα, ανέφερε την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και την κατήγγειλε, λέγοντας πως οι αρχές δεν είχαν ακόμη επιβεβαιώσει την ταυτότητα των θυμάτων.

“Υπήρχαν σημαντικές εικασίες για το ποια είναι η ταυτότητά τους, εντούτοις, θα ήταν τελείως ακατάλληλο να προσδιορίσουμε οποιονδήποτε ονομαστικά, έως ότου οι αρμόδιοι κάνουν την ταυτοποίηση με την προβλεπόμενη διαδικασία και ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους”, δήλωσε ο Villanueva.

“Θα ήταν εξαιρετικά ασεβές να καταλάβεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκοτώθηκαν και να το έχεις μάθει από το TMZ. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό”, πρόσθεσε.

Ο Τιμ Μουρακάμι, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, έκανε μια παρόμοια δήλωση στο twitter:

“Είμαι στενοχωρημένος, που την στιγμή που εμείς συλλέγαμε στοιχεία για τα γεγονότα, τα media ανακοίνωναν πως ο Κόμπι πέθανε. Επιτρέψτε μας να έχουμε χρόνο να ειδοποιήσουμε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι πολύ ψυχρό να ακούς για την απώλεια των δικών σου μέσω των ΜΜΕ. Μου ραγίζει την καρδιά”.

Ο ιστότοπος δεν απάντησε στις κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα