Κοροναϊός: Τέσσερα νέα περιστατικά από αυτούς που επέστρεψαν από το Diamond Princess

Βρετανοί επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess επαναπατρίζονται από την Ιαπωνία
Βρετανοί επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess επαναπατρίζονται από την Ιαπωνία AP

Στα 13 συνολικά τα κρούσματα κοροναϊού στη Βρετανία. Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου με τον ιό επέστρεψαν το Σάββατο στη χώρα και τέθηκαν σε καραντίνα.

Τέσσερα νέα κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, σε επιβάτες που επέστρεψαν στη χώρα από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, και οι οποίοι αμέσως μετά την άφιξή τους το Σάββατο, τέθηκαν σε καραντίνα στο νοσοκομείο Άροου Παρκ του Γουίραλ.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας Κρις Γουίτι σε ανακοίνωσή του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, επιβεβαιώνει τα νέα περιστατικά λέγοντας ότι τέσσερις επιπλέον ασθενείς στην Αγγλία είχαν θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων συνολικά σε 13.

ADVERTISING

Όπως έγινε γνωστό, ο ιός μεταφέρθηκε στους επιβάτες κατά την παραμονή τους στο Diamond Princess και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ειδικό κέντρο του NHS.

Συνολικά το Σάββατο έφτασαν από το Τόκιο στη Βρετανία με ειδική πτήση 32 Βρετανοί και Ιρλανδοί πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Μεγάλη Βρετανία, Covid-19

24Media Network