Κορονοϊός – Αγγλία: Αισιόδοξο μήνυμα για την επιστροφή Τζόνσον στο σπίτι του

Κορονοϊός – Αγγλία: Αισιόδοξο μήνυμα για την επιστροφή Τζόνσον στο σπίτι του
O Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον Pippa Fowles/10 Downing Street via AP, File

Ο Μπόρις Τζόνσον "πηγαίνει καλά" και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του για να εκτελέσει τα καθήκοντά του, δήλωσε ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο.

“Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”, δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC και πρόσθεσε:

“Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στην κατοικία του. Τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πως θα ήταν απογοητευτικό για εκείνον το γεγονός πως χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει αυτά τα τεστ.

Παραμένει όμως επικεφαλής της κυβέρνησης και θα ενημερώνεται καθημερινά από το νοσοκομείο, κάτι που κάνει άλλωστε για όσο διάστημα είναι στην αυτοαπομόνωση”.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, με την ενημέρωση από το πρωθυπουργικό γραφείο να αναφέρει πως επρόκειτο για ένα προληπτικό μέτρο από τη στιγμή που συνέχιζε να έχει συμπτώματα 10 ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στις 27 Μαρτίου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα