Κορονοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρία που παράγει την Corona

Κορονοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρία που παράγει την Corona
Stop στην παραγωγή μπύρας Corona μέχρι τέλη Απριλίου AP Photo/Matt Rourke

Η μεξικανική ζυθοποιία που βρίσκεται πίσω από τη μπύρα Corona πήρε την απόφαση να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή της εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αν υπάρχει ένα προϊόν που “χτυπήθηκε” πάρα πολύ ελέω του κορονοϊού, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την Corona, με τη συγκεκριμένη μπύρα να έχει την ατυχία το όνομά της να παραπέμπει στην αρρώστια που καταδυναστεύει όλο τον πλανήτη από τον Μάρτιο και να πέφτει μάλιστα και θύμα σχετικών αστείων.

Ωστόσο, η απόφαση που ελήφθη για να σταματήσει να γίνεται η παραγωγή της στο Μεξικό, δεν έχει να κάνει καθόλου με το όνομά της. Όπως έκανε γνωστό η εταιρία ζυθοποιίας “Grupo Modelo” που παράγει τη μπύρα, θεωρήθηκε από την κυβέρνηση ως επιχείρηση που τη συγκεκριμένη περίοδο της κρίσης δεν χρειάζεται να είναι ενεργή.

Το αποτέλεσμα είναι η επιχείρηση να βάλει φρένο στη λειτουργία της μέχρι τις 30 Απριλίου, ως ένα από τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Μεξικού στην προσπάθειά της να περιορίσει τις εστίες εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει η εταιρία θα είναι η ερχόμενη Κυριακή και κατόπιν θα σταματήσει και την παραγωγή της Corona, μίας μπύρας που εξάγεται μέχρι στιγμής σε 180 χώρες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 1.500 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Μεξικό, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με τον κορονοϊό έχουν ξεπεράσει τους 50.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα