Κορονοϊός: Αναστολή των πτήσεων της Ryanair μέχρι τον Ιούνιο

Κορονοϊός: Αναστολή των πτήσεων της Ryanair μέχρι τον Ιούνιο
Αεροσκάφος της Ryanair AP

Η εταιρία προσφέρει τα αεροσκάφη της αποκλεισιτκά για τον επαναπατρισμό πολιτών, ενώ υπολογίζει πως για τους επόμενους 3 μήνες θα ανασταλλούν όλα τα δρομολόγια.

Η αεροπορική εταιρία Ryanair ανακοίνωσε πως από σήμερα 24 Μαρτίου και μέχρι τον Ιούνιο αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική, δεδομένων των συνθηκών αποφάσισε πως θα τελούνται κανονικά μόνο πτήσεις που σκοπό έχουν τον “επαναπατρισμό” ανθρώπων, οι οποίοι εξαιτίας των μέτρων προστασίας έχουν αποκλειστεί μακριά από το σπίτι τους.

Με τις χώρες να κλείνουν τα σύνορα τους και συνυπολογίζοντας το πόσο διήρκεσε η καραντίνα στην Κίνα, η Ryanair υπολόγισε πως όλες οι πτήσεις θα ανασταλλούν για τους επόμενους 3 μήνες.

“Δεν αναμένουμε να γίνονται πτήσεις κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου, αν κι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις οδηγίες της κυβέρνησης, εμείς σε κάθε περίπτωση συμμορφωνόμαστε με τις εκάστοτε εντολές”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Michael O’ Leary.

Η εταιρία σημειώνει πως οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια θα ενημερωθούν για την πολιτική ακυρώσεων που θα ακολουθήσει η αεροπορική εντός δύο εβδομάδων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα