Κορονοϊός: Απολαυστικοί Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε καμπάνια για το εμβόλιο

Κορονοϊός: Απολαυστικοί Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε καμπάνια για το εμβόλιο
YouTube

Viral έχει γίνει το βρετανικό σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κέιν και Έλτον Τζον.

“Εντάξει Έλτον, θα σε ειδοποιήσουμε” ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης στον Έλτον Τζον ο οποίος υποτίθεται οτι παίρνει μέρος σε οντισιόν για καμπάνια του εμβολιασμού, σε ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί και ο Μαικλ Κέιν. Πρόκειται για την καμπάνια του NHS προκειμένου να πειστούν οι βρετανοί για την αναγκαιότητα του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Ο σερ Έλτον Τζον 73 χρόνων, δήλωσε ότι ήθελε να συμμετάσχει στο σποτ “για να δείξει στους ανθρώπους τα οφέλη του εμβολιασμού και πώς βοηθά στην προστασία μας και των ανθρώπων που αγαπάμε”.

“Όσο περισσότεροι στην κοινωνία μας είναι εκείνοι που εμβολιάζονται, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να εξαφανίσουμε την εθνική πανδημία του κορωνοϊού” λέει ο Έλτον Τζον στο διαφημιστικό του NHS.

Ο 87χρονος σερ Μαικλ Κέιν αναφέρει στο τηλεοπτικό μήνυμα “Μόλις έκανα το εμβόλιο για τον Covid. Δεν έβλαψε – δεν το γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι”.

Το σποτ τελειώνει με τον σκηνοθέτη να ευχαριστήσει τον Μάικλ Κέιν για την οντισιόν και τον Έλτον Τζον να μην παίρνει τελικά τη δουλειά…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα