Κορονοϊός - Γερμανία: Μείωση κρουσμάτων για τέταρτη σερί ημέρα

Κορονοϊός - Γερμανία: Μείωση κρουσμάτων για τέταρτη σερί ημέρα
THOMAS FREY/DPA VIA AP

Το τελευταίο 24ωρο βρήκε την Γερμανία να μετράει την απώλεια άλλων 170 ανθρώπων και το συνολικό νούμερο των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τα 2.969. Μείωση για τέταρτη διαδοχική ημέρα του αριθμού των κρουσμάτων.

Η Γερμανία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα σε σύγκριση με όλες σχεδόν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αν αναλογιστεί κανείς πως μία χώρα με πάνω από 80.000.000 κατοίκους δεν μετράει μέχρι στιγμής πάνω από 3.000 θύματα ενώ πάνω από το 50% των ανθρώπων που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, έχουν γίνει καλά.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως ο αγώνας για την τελική επικράτηση απέναντι στη φονική πανδημία σταμάτησε να είναι σκληρός ή αναίμακτος.

Τουναντίον, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στη χώρα 170 θάνατοι από την Covid-19 που ανέβασαν σε 2.969 το σύνολο των θυμάτων (126 ήταν οι θάνατοι μία ημέρα πριν) ενω τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 2.082 και ο συνολικός αριθμός τους πλέον έφτασε στις 120.098.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Ινστιτούτο Robert Koch, ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μειώθηκε για τέταρτη διαδοχική ημέρα, έπειτα από τέσσερις ημέρες αύξησής τους.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Γερμανία
SHARE:

24Media Network