Κορονοϊός – Νέα Ζηλανδία: Η γλυκιά έκπληξη στην πρωθυπουργό από τη μητέρα της

Κορονοϊός – Νέα Ζηλανδία: Η γλυκιά έκπληξη στην πρωθυπουργό από τη μητέρα της
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν AP Photo/Nick Perry

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, εμψυχώνει τους πολίτες της χώρας κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού μέσα από τις συνεντεύξεις Τύπου, με την ίδια να βρίσκει στήριγμα στην μητέρα και στις εκπλήξεις που της κάνει.

Πλησιάζει σχεδόν ένας μήνας από τότε που όλη η Νέα Ζηλανδία μπήκε σε καθεστώς αυστηρών περιορισμών για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού και σε αυτό το διάστημα η Τζασίντα Άρντερν είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ο λόγος για την πρωθυπουργό της χώρας, που εκτός από τις τακτικές συνεντεύξεις Τύπου που δίνει για να ενημερώσει για τα νούμερα που αφορούν την Covid-19, χρησιμοποιεί και τη σελίδα της στο Facebook για να ποστάρει οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και να μοιράζεται στιγμές από τη ζωής της στην εποχή της κρίσης.

Τα διάφορα Lives που κάνει στο Facebook, αφού βάζει συνήθως το μωρό της για ύπνο, έχουν πολύ μεγάλη δημοφιλία, ενώ την παράσταση έκλεψε και με την τελευταία ανάρτησή της στα social media.

Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως η μητέρα της φρόντισε για το πρωινό της αφήνοντάς το στην πόρτα, λίγο πριν εκείνη φύγει για το γραφείο για να αρχίσει μία ακόμα μαραθώνια ημέρα στη μάχη της χώρας της κατά της φονικής πανδημίας.

“Έφυγα από το σπίτι πριν ξυπνήσουν. Αποδείχτηκε όμως ότι η μαμά μου είχε σηκωθεί, μου πακέταρε πρωινό και ένα φλυτζάνι τσάι και το άφησε έξω από την πόρτα μου”, έγραψε η Άρντερν, που στο τέλος κάθε δημόσιας ομιλίας της στέλνει το εξής μήνυμα: “Να είστε δυνατοί, να είστε ευγενικοί”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα