Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής πήγε να βάλει μάσκα και έγινε... viral

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής πήγε να βάλει μάσκα και έγινε... viral

Η προσπάθεια του προέδρου της Νότιας Αφρικής να δείξει στον κόσμο πως θα πρέπει να φοράει μάσκα όταν βγαίνει έξω για να προστατευτεί από τον κορονοϊο, μετατράπηκε σε δοκιμασία για τον ίδιο (VIDEO)

H Νότια Αφρική χαλαρώνει από τον Μάιο τα μέτρα που πήρε για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού όμως αυτό δεν σημαίνει πως εφησυχάζει.

Αυτό θέλησε να καταστήσει σαφές ο Σίριλ Ραμαφόζα, με τον πρόεδρο της χώρας να ζητάει από τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους αν δεν έχουν κάποια σημαντική δουλειά και αν χρειαστεί να βγουν, να φορούν πάντα τις μάσκες τους.

ADVERTISING

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Σε εκείνο το σημείο όμως που σήμανε και το τέλος του διαγγέλματός του, ο πρώτος πολίτης της χώρας θέλησε να δείξει στον κόσμο πώς να φορούν τις μάσκες τους, κάτι που μετατράπηκε σε φιάσκο αφού φάνηκε πως η όλη διαδικασία δεν του είναι οικεία.

Ως αποτέλεσμα, το Twitter "πήρε φωτιά" και δημιουργήθηηκαν τα the hashtags #MaskOnChallenge και #CyrilMaskChallenge, με τον πρόεδρο να μη χάνει πάντως το χιούμορ του και με έντονη την αυτοσαρκαστική διάθεση να υποστηρίζει πως θα ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό "για να μαθαίνω στον κόσμο πώς να φοράει μάσκα".

Πηγή: 

BBC

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network