Κορονοϊός: “Ο Τραμπ είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική”

Κορονοϊός: “Ο Τραμπ είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική”
O Ντόναλντ Τραμπ με προστατευτική μάσκα AP

Ο πρόεδρος Τραμπ κάνει διαγνωστικά τεστ κορονοϊού μερικές φορές την ημέρα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακινάνι. "Δεν θα απαριθμίσω πόσα συγκεκριμένα", δήλωσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει διαγνωστικά τεστ κορονοϊού μερικές φορές την ημέρα, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακινάνι. “Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική. Ο ίδιος κάνει τέστ πιο συχνά από τον οποιονδήποτε, μερικές φορές την ημέρα”, δήλωσε η ίδια.

Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει πόσα ακριβώς τεστ κάνει την ημέρα, η Μακινάνι είπε : “Του κάνουν τεστ συχνά, δεν θα απαριθμίσω πόσα συγκεκριμένα κάνει την ημέρα, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει περισσότερο από μια φορά”.

“Πατριωτικό” να φοράμε μάσκα

Με ανάρτηση του στο Twitter, το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος Τραμπ, υποστήριξε πως είναι “πατριωτική χειρονομία” η χρήση μάσκας.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φοράτε μάσκα όταν είναι αδύνατο να κρατήσετε κοινωνική αποστασιοποίηση. Και κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από όσο εγώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα