Κορονοϊός: Στο σούπερ μάρκετ για κρασί και χαρτί υγείας η Μέρκελ

H Κανγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ
H Κανγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ BILD

H Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποίησε τα ψώνια της σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βερολίνου. Τι αγόρασε.

Στο σούπερ μάρκετ όπου κάνει συνήθως τις αγορές της, στο κέντρο του Βερολίνου, βρέθηκε και την Παρασκευή (20/3) η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έχει να διαχειριστεί παράλληλα το τεράστιο ζήτημα με την εξάπλωση του κορονοϊού και στη Γερμανία.

H Κανγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ
H Κανγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στο σούπερ μάρκετ BILD

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της BILD, η Καγκελάριος της Γερμανίας έφτασε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) προκειμένου να αγοράσει, μεταξύ άλλων, σαπούνι, χαρτί υγείας, αλλά και τέσσερα μπουκάλια κρασί.

Οι αγορές της Άνγκελα Μέρκελ
Οι αγορές της Άνγκελα Μέρκελ BILD

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει και λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως πρώτα πήγε στα ράφια των λαχανικών και στη συνέχεια των ειδών πρώτης ανάγκης. Όταν ολοκλήρωσε τα ψώνια της πήγε στο ταμείο και προτίμησε να πληρώσει με κάρτα.

O Άνγκελα Μέρκελ βγάζει το πορτοφόλι της για να πληρώσει τα ψώνια
O Άνγκελα Μέρκελ βγάζει το πορτοφόλι της για να πληρώσει τα ψώνια BILD

Η ίδια έχει τις τελευταίες ημέρες χαρακτηρίσει επανειλημμένα "μη αλληλέγγυα συμπεριφορά" τις αγορές πανικού που παρατηρούνται καθημερινά και στη Γερμανία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρχει επάρκεια αγαθών στην αγορά.

Tα ψώνια της Άνγκελα Μέρκελ
Tα ψώνια της Άνγκελα Μέρκελ BILD

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 20.000 έφτασαν τα κρούσματα του κορονοϊού στη Γερμανία, ενώ οι νεκροί άγγιξαν τους 60. Γι' αυτό το λόγο, οι κυβερνήσεις των ομόσπονδων κρατιδίων εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να επιβάλουν αυστηρότερους περιορισμούς στην κυκλοφορία των πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση σχετικά με την αυστηροποίηση των κανονισμών κυκλοφορίας αναμένεται να ληφθεί την Κυριακή, κατά την τηλεδιάσκεψη της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τους Πρωθυπουργούς των 16 κρατιδίων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Γερμανία, Μέρκελ
SHARE:

24Media Network