Κορονοϊός: Τα Zara θα φτιάξουν ρούχα για το ιατρικό προσωπικό της Ισπανίας

Zara
Zara AP

Ο ισπανικός όμιλος έχει ήδη κάνει δωρεά 10.000 μασκών, ενώ άλλες 300.000 αναμένεται να σταλούν έως τα τέλη της εβδομάδας.

Η εταιρεία Inditex, στην οποία ανήκουν τα καταστήματα Zara, ενδέχεται να αναλάβει σύντομα το ράψιμο νοσοκομειακών στολών, προκειμένου να βοηθήσει την πατρίδα της την Ισπανία στη μάχη κατά της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Inditex, που γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ότι λόγω της επιδημίας έκλεισαν σχεδόν τα μισά από τα καταστήματά της σε ολόκληρο τον κόσμο, ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μέρος των κλωστοϋφαντουργικών μονάδων της στην Ισπανία προκειμένου να φτιάχνουν ιατρικές μπλούζες και ρόμπες.

ADVERTISING

Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι θα διαθέσει το τεράστιο δίκτυο υλικοτεχνικής υποστήριξης και προμηθειών, ειδικά στην Κίνα, ώστε «να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες της Ισπανίας τόσο σε ιατρικό εξοπλισμό όσο και σε υλικά κλωστοϋφαντουργίας» όπως χειρουργικές μάσκες, γάντια, γυαλιά και σκούφοι.

Ο ισπανικός όμιλος επισήμανε ότι έχει ήδη κάνει δωρεά 10.000 μασκών, ενώ άλλες 300.000 αναμένεται να σταλούν έως τα τέλη της εβδομάδας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισπανία, Κορονοϊός, Covid-19, Zara
SHARE:

24Media Network