Κρατούσε όμηρο 22χρονη επί δύο μήνες και τη βίαζε συστηματικά

Κρατούσε όμηρο 22χρονη επί δύο μήνες και τη βίαζε συστηματικά

Μια 22χρονη Βρετανή κρατούνταν επί δύο μήνες όμηρος από έναν άνδρα που την βίαζε σε απομακρυσμένη περιοχή στα βόρεια της Αυστραλίας

Μια 22χρονη Βρετανή βιάστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά πολλές φορές ενώ κρατούνταν όμηρος από έναν άνδρα στη διάρκεια δύο μηνών σε μια απομακρυσμένη περιοχή της βόρειας Αυστραλίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η νεαρή περιηγήτρια διασώθηκε την Κυριακή όταν αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στο Μίτσελ, μια μικρή επαρχιακή πόλη 550 χιλιόμετρα και πλέον δυτικά της πρωτεύουσας του Κουίνσλαντ, του Μπρισμπέιν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ADVERTISING

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή και η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχε εμφανή σημάδια βίας στο πρόσωπό της και έδειχνε αγχωμένη, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να ερευνήσουν το αυτοκίνητο.

Σε μια εσοχή στο πίσω μέρος του οχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένο έναν 22χρονο.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι η γυναίκα έπεσε επανειλημμένως θύμα βιασμού από τις 2 Ιανουαρίου ως τις 5 Μαρτίου έπειτα από τη συνάντησή της με τον άνδρα αυτόν μήνες νωρίτερα με τον οποίο είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιήσουν μαζί ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατέληξε να κρατείται από τον 22χρονο παρά την θέλησή της.

Ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή, είναι Αυστραλός. Θα εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό, επίθεση και ομηρία.

πηγή φωτογραφίας και βίντεο: mirror.co.uk

SHARE:

24Media Network