Κρυφή κάμερα σε τουαλέτα των Starbucks

Κρυφή κάμερα σε τουαλέτα των Starbucks

Αποζημίωση μαμούθ ζητά τουρίστας από τα Starbucks. Η 5χρονη κόρη του βρήκε βιντεοκάμερα σε τουαλέτα υποκαταστήματος της γνωστής αλυσίδας. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Αγωγή με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων κατά  των Starbucks κατέθεσε ένας τουρίστας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία βιντεοκάμερα κρυμμένη μέσα σε μια τουαλέτα υποκαταστήματος  στην Ουάσινγκτον.

Ο 28χρονος Ουϊλιαμ Γιόκι κατηγορεί την διεθνή αλυσίδα καταστημάτων καφέ, η οποία εδρεύει στο Σιάτλ, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, αμέλεια, "σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης", πλημμελή τρόπο προσλήψεων, εκπαίδευσης και επιθεώρησης του προσωπικού.

Ο Γιόκι, ο οποίος επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα μαζί με την οικογένειά του τον Απρίλιο, "κατήγγειλε αμέσως αυτό το προσβλητικό και αποτρόπαιο συμβάν" στον διευθυντή του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, όπως αναφέρει αντίγραφο της αγωγής του το οποίο περιήλθε χθες στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η αστυνομία εντόπισε την κάμερα που ήταν κρυμμένη κάτω από τον νιπτήρα και θα αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ενώ στη συνέχεια την κατέσχεσε ως αποδεικτικό στοιχείο, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

SHARE:

24Media Network