Κτηνωδία στη Φλόριντα: Χάραξαν το όνομα του Τραμπ σε μανάτο

Κτηνωδία στη Φλόριντα: Χάραξαν το όνομα του Τραμπ σε μανάτο
Θαλάσσια αγελάδα - Φωτογραφία αρχείου AP

Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί αν η επίθεση στο άτυχο υδρόβιο ζώο είχε ως στόχο να τραβήξει την προσοχή στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι κάτοικος της πολιτείας Φλόριντα.

Έρευνες έχουν ξεκινήσει οι ομοσπονδιακές αρχές της Φλόριντα για μια φρικιαστική επίθεση σε έναν μανάτο (οι μανάτοι είναι μεγάλα υδρόβια θηλαστικά, γνωστά και ως θαλάσσιες αγελάδες), στον οποίο άγνωστοι δράστες χάραξαν τη λέξη “Τραμπ” στην πλάτη του.

Η επίθεση στο άτυχο θαλάσσιο ζώο καταγγέλθηκε από την τοπική εφημερίδα «The Citrus County Chronicle», η οποία δημοσιοποίησε εικόνες του μεγάλου υδρόβιου θηλαστικού με το όνομα του προέδρου των ΗΠΑ να φαίνεται χαραγμένο στο δέρμα του.

«Η Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ ερευνά την επίθεση σε βάρος ενός μανάτου» ανέφερε η εφημερίδα. Στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίηθηκαν πλάνα από το άτυχο ζώο, το οποίο εντοπίστηκε να κολυμπά στις πηγές του ποταμού Χομοσάσα στη Φλόριντα, στη δυτική ακτή της πολιτείας και σε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων δυτικά του Ορλάντο.

Δεν έχει διευκρινιστεί με ποιον τρόπο γράφτηκε η λέξη. Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί αν η πράξη αυτή είχε ως στόχο να τραβήξει την προσοχή στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι κάτοικος της πολιτείας Φλόριντα.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, το Κέντρο Βιοποικιλότητας των ΗΠΑ, στην Τουσόν της πολιτείας Αριζόνα, ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα τουNews247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα