Κύπρος: Συνελήφθη ένας από τους δύο δραπέτες

Στιγμιότυπο από τον προάυλιο χώρο της δικαστικής αίθουσας που διεξάγεται η δίκη για την Χρυσή Αυγή,στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού,Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από τον προάυλιο χώρο της δικαστικής αίθουσας που διεξάγεται η δίκη για την Χρυσή Αυγή,στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού,Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η απόδραση των δύο κρατουμένων από τις Κεντρικές Φυλακές φέρεται να οφείλεται στην αδράνεια τριών δεσμοφυλάκων

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές των Κεντρικών Φυλακών και η Αστυνομία, μετά την απόδραση δύο καταδίκων, ποντιακής καταγωγής, οι οποίοι εκτίουν ποινή φυλάκισης για διάρρηξη κατοικίας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον έναν και καταζητεί τον άλλο. Η απόδραση των δύο κρατουμένων φέρεται να οφείλεται στην αδράνεια τριών δεσμοφυλάκων. Η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους δήλωσε στο ΡΙΚ ότι από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δεσμοφύλακες είχαν θέσει τα συστήματα ασφαλείας και τον συναγερμό στο αθόρυβο. Σημείωσε πως, όπως φαίνεται μέσα από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης, η απόδραση δεν ήταν προσχεδιασμένη, αφού οι δυο κρατούμενοι φαίνεται να πηγαινοέρχονται στο χώρο ψάχνοντας τρόπο να διαφύγουν.

Η διευθύντρια των Φυλακών ανέφερε ότι οι τρεις δεσμοφύλακες θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα ξεκινήσει έρευνα για το κατά πόσο προκύπτουν και ποινικές ευθύνες για τους τρεις δεσμοφύλακες.

ADVERTISING

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
SHARE:

24Media Network