Σκοτώνει αμάχους το ΝΑΤΟ στη Λιβύη

Σκοτώνει αμάχους το ΝΑΤΟ στη Λιβύη

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 18 τραυματίστηκαν από επιδρομή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο προάστιο της πρωτεύουσας της Λιβύης Τρίπολης, Χαλάτ αλ-Φαριάν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Το "ανθρωπιστικό" πρόσωπο του ΝΑΤΟ, σε κάθε του επέμβαση, μετατρέπεται σε δακρυσμένο πρόσωπο μικρού παιδιού που έχει χάσει τους γονείς του και τ' αδέλφια του απ' τις βόμβες ...εκδημοκρατισμού. Και στη Λιβύη δεν θα μπορούσε να ναι διαφορετικά...

Τα χτυπήματα τυφλά και ο λαός πρόβατο για σφαγή στο βωμό των δρόμων της ενέργειας, στους οποίους οι ιμπεριαλιστές θέλουν να βάλουν βαθιά τα βαμμένα μ' αίματα χέρια τους, για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι απ' την πίτα.

" Οι αποικιοκράτες σταυροφόροι επιδρομείς ", όπως τους αποκαλεί στην αναφορά του το κυβερνητικό κανάλι, " εκτόξευσαν τέσσερις πυραύλους κατά της συνοικίας, μετατρέποντας σε ερείπια επτά κατοικίες ", ισχυρίστηκε το αλ-Τζαμαχιρίγια, με την είδηση πάντως να μην έχει ακόμη διασταυρωθεί από άλλη πηγή.

Την ίδια ώρα, στα επιτελεία του ΝΑΤΟ εξαίρουν τη ...σπουδή που επιδεικνύουν στα χτυπήματά τους. Λίγες ώρες νωρίτερα απ' το βομβαρδισμό του προαστίου, στις Βρυξέλλες ο Καναδός επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων της συμμαχίας στη Λιβύη, υποστράτηγος Τσαρλς Μπουσάρντ, είχε απευθύνει έκκληση στους αμάχους, να απομακρύνονται από στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, γιατί παρά τη δεδομένη σπουδή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, ο κίνδυνος για τους πολίτες " δεν μπορεί να εκμηδενισθεί ".

SHARE:

24Media Network