Μ. Βρετανία: Μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της

Μ. Βρετανία: Μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της
Φωτογραφία αρχείου. ap/Matt Dunham

Τραγωδία σε γειτονιά του δυτικού Λονδίνου, με θύμα ένα κορίτσι 5 ετών, το οποίο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου η μητέρα του θύματος.

Η 41χρονη Martina Madarova, κατηγορείται για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/09). Το μικρό κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε σπίτι στην περιοχή του Ίλινγκ, στο δυτικό Λονδίνο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία κλήθηκε στη λεωφόρο Λέιμπορν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από αναφορές για ένα πεντάχρονο κορίτσι.

Τόσο οι αξιωματικοί της αστυνομίας όσο και οι ιατροί που έσπευσαν στο σπίτι προσπάθησαν να σώσουν τη μικρή, ωστόσο το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού κατηγορήθηκε την Τετάρτη (15/09) πως δολοφόνησε την κόρης της και αναμένεται την Πέμπτη (16/09) να εμφανισθεί στον ανακριτή.

Όπως αναφέρει ο Independent, η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (16/09) προκειμένου να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου της 5χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συγγενείς του παιδιού έχουν ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν και έχουν πλαισιωθεί από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς που τους παρέχουν υποστήριξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version