Μακάρθι: Συνεχίζεται το θρίλερ στη Βουλή των Αντιπροσώπων - Άκαρπη και η 14η ψηφοφορία

Ο Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι
Ο Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι AP

"Μαύρος καπνός" για την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, καθώς ο Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη στήριξη της παράταξής του.

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στην εκλογή νέου προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, καθώς άκαρπη αποδείχθηκε και η 14η ψηφοφορία.

Ο Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη στήριξη «τραμπικών ανταρτών» της παράταξής του παρότι, πριν από την έναρξη της τελευταίας ψηφοφορίας, εμφανιζόταν σχεδόν βέβαιος για αυτό.

ADVERTISING

Σημειώνεται ότι ο Ρεπουμπλικανός από την Καλιφόρνια, έχασε 13 συνεχόμενες ψηφοφορίες σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ενώ σε δηλώσεις του το βράδυ της Παρασκευής (06/01) έλεγε πως έχει αρκετές ψήφους για να πετύχει την εκλογή του ως πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

"Θα επανέλθουμε απόψε. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή θα έχουμε τις ψήφους για να τελειώσει αυτό μια και καλή. Μου θυμίζει αυτό που μου έλεγε πάντα ο πατέρας μου. Δεν είναι το πώς ξεκινάς. Είναι το πώς τελειώνεις. Και τώρα πρέπει να τελειώσουμε για το αμερικανικό κοινό", είπε στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network